Національна школа суддів України

Управління часом як запорука ефективної роботи

15–29  листопада 2021 року Національна школа суддів України проводить дистанційний курс навчання для помічників суддів та секретарів судових засідань “Тайм-менеджмент у діяльності помічника судді та секретаря судового засідання”.

Під час навчання учасники ознайомляться з найважливішими методами  планування робочого часу та його раціонального використання для підвищення ефективності роботи. Помічники суддів і секретарі оволодіють практичними навичками визначення пріоритетів у роботі, установлення професійних цілей та їх досягнення,  навчаться визначати “поглиначів часу” та боротися з ними.

Навчальний курс складається з двох модулів, у кожному з яких слухачам необхідно ознайомитися з теоретичним матеріалом (мінілекціями) та виконати практичні завдання. Курс передбачає можливість спілкування на форумі з колегами, обговорення актуальних проблем та невідкладного отримання консультації  викладачів  із тематики модулів.

Віддалений доступ до дистанційних курсів для працівників апаратів судів забезпечують відділи інформаційних технологій та підготовки працівників апаратів судів.

Успішного навчання!