Національна школа суддів України

Управлінська команда суду удосконалює свої лідерські навички

19–21 листопада 2019 року в місті Києві Національна школа суддів України у співпраці з Проектом USAID “Нове правосуддя” проводить семінар для голів та керівників апаратів судів.

Вітальними словами семінар розпочали проректор Національної школи суддів України, суддя Верховного Суду України у відставці, заслужений юрист України Анатолій Костенко, Голова Державної судової адміністрації України, кандидат наук з державного управління, заслужений економіст України Зеновій Холоднюк, керівник Програми USAID “Нове правосуддя” Девід Вон та викладачка, експертка Програми USAID “Нове правосуддя” Морін Е. Коннер.

Мета заходу – формування постійної довіри між головою та керівником апарату суду, що сприятиме протистоянню викликам лідерства та підвищенню ефективності роботи управлінської команди суду.

У ході семінару очільники та керівники апаратів судів  опрацюють низку модулів, які допоможуть застосовувати фактори довіри у стосунках та моделювати їх для колективу суду, оволодіти ефективними та дієвими порадами щодо практик для зменшення стресу у відносинах працівників суду, запровадженими в інших судах нововведеннями для можливого використання у своїх судах, а також ознайомляться зі стратегічним планом дій щодо інновацій.

Повний текст програми семінару розміщено на веб-сайті Національної школи суддів України в розділі “Підготовка суддів”.