Національна школа суддів України

Урегулювання спорів суддею: дистанційний курс

10 лютого 2020 року в Києві Національна школа суддів України у співпраці з українсько-канадським проектом “Підтримка судової реформи” провела засідання групи розробників дистанційного курсу “Врегулювання спорів за участю судді”.

У зустрічі взяли участь судді Ольга Шаповалова, Олексій ОмельянОлександр Тиханський, Андрій Потапенко, Сергій Дудін і Дмитро Кратко, експерт з питань судової реформи українсько-канадського проекту “Підтримка судової реформи” Валентина Ростопіра, викладачі відділу підготовки викладачів (тренерів) Тамара Закревська, Юлія Герус, заступник начальника відділу науково-методичного супроводження психологічної підготовки суддів Андрій Маслюк.

На засіданні було обговорено структуру та програму майбутнього курсу, визначено інтерактивні методи, теми міні-лекцій і запитань для експрес-опитування, а також погоджено тематику завдань-кейсів і відеоматеріалів, що ввійдуть до дистанційного курсу.

Розробники також ознайомилися з презентацією інтерфейсів дистанційних курсів на платформі Національної школи суддів України.

Практичним результатом роботи групи розробників має бути новий дистанційний курс, практичний і корисний для суддів усіх юрисдикцій.