Національна школа суддів України

Удосконалення навичок у сфері діловодства

13 листопада 2014 року в Національній школі суддів України проведено семінар із циклу заходів щодо підвищення рівня кваліфікації працівників, запланованих на друге півріччя 2014 року.

Як відомо, формування графіка та тематики заходів підвищення рівня кваліфікації працівників у другому півріччі 2014 року проводилося на основі пропозицій та запитів працівників Національної школи суддів України. Тема нинішнього заняття - “Діловодство в Національній школі суддів України: підготовка проектів наказів, листів та інших документів”.

Під час семінару начальник відділу  по роботі з персоналом Олег Цимбалюк розповів про новації, які впроваджуються в систему діловодства установи, зокрема торкнувся актуальних нюансів кадрового сектору. Були обговорені нововведення в підготовці наказів, листів та інших документів, існуюча проблематика, шляхи та способи її вирішення.

Начальник відділу організаційного забезпечення діяльності та контролю Тетяна Шалаєва розповіла про типові помилки, які трапляються при підготовці документів та шляхи їх уникнення. Колектив дізнався про можливі  заходи для оптимізації процесу підготовки та “руху” документів.

Оскільки семінар мав чітку практичну спрямованість, можна сподіватись, що він матиме результат - підвищить якість та оперативність роботи з документами в Національній школі суддів України , а також дозволить знизити операційні витрати, пов'язані з організацією зайвих комунікацій між співробітниками.