Національна школа суддів України

Вебінар «Кращі практики судових комунікацій в умовах пандемії»

24 квітня 2020 року відбувся вебінар «Кращі практики судових комунікацій в умовах пандемії», організований за підтримки Програми USAID «Нове правосуддя» у співпраці з Вищою радою правосуддя та Державною судовою адміністрацією України.

У заході взяли участь представники Вищої ради правосуддя, Ради суддів України, Державної судової адміністрації України, міжнародних організацій, що працюють у сфері судової реформи, судді, працівники апарату суду, співробітники Служби судової охорони, адвокати, прокурори, журналісти.

Від Національної школи суддів України у вебінарі взяли участь начальник відділу науково-методичного забезпечення діяльності судів та органів суддівського врядування, к. ю. н. Оксана Шамрай, заступник начальника вказаного відділу, к. ю. н. Олександр Іщенко, головний науковий співробітник, к. ю. н. Олександр Кравчук та головний спеціаліст Ольга Кузьміна.

Під час вебінару учасники обговорили виклики, з якими зіткнулася судова система, особливості ефективної внутрішньої та зовнішньої комунікації судів в умовах пандемії, а також отриманий досвід ведення судових комунікацій як на національному рівні, так і на рівні окремих судів. Лія Гуровітц, директорка по зв’язкам із громадськістю та медіа судів Вашингтону, Федеральний округ Колумбія, поділилася досвідом із українськими колегами про те, як суди США долають проблеми, пов’язані із пандемією.