Національна школа суддів України

Ведення військового обліку військовозобов’язаних і призовників, бронювання військовозобов’язаних

19 травня 2016 року в місті Львові місцеве регіональне відділення Національної школи суддів України проводить семінар для працівників кадрової служби судів Львівської області на тему: “Ведення військового обліку військовозобов’язаних і призовників, бронювання військовозобов’язаних”.

Участь у семінарі беруть 32 працівники кадрової служби судів Львівської області.

Вітальними словами семінар відкрила директор Львівського регіонального відділення Оксана Польна.

Для проведення семінару запрошено заступника начальника Львівського обласного військового комісаріату Сергія Степуренка та провідного спеціаліста відділу обліково-мобілізаційної роботи цього комісаріату Олександра Діденка.

До проведення цього семінару спонукали багаторазові звернення керівників апаратів судів Львівської області та письмове звернення територіального управління Державної судової адміністрації України у Львівській області стосовно необхідності роз’яснення змін у законодавстві щодо порядку ведення військового обліку населення та визначення єдиного порядку ведення такого обліку.

Львівський обласний військовий комісаріат надав відповідь на запит та посприяв залученню до роботи із працівниками апаратів судів Львівської області спеціалістів відділу обліково-мобілізаційної роботи комісаріату.

Під час семінару слухачі розглянуть порядок ведення військового обліку в судах, перелік документів із питань військового обліку та бронювання, які розробляються і ведуться в судах, звітність до військового комісаріату, а також номенклатуру справ з військового обліку.