Національна школа суддів України

Відкриття спеціальної підготовки на старті

22 березня 2018 року в місті Києві ректор Микола Оніщук провів розширену нараду з актуальних питань готовності до проведення спеціальної підготовки кандидатів на посаду судді, яка стартує 26 березня 2018 року в містах Києві, Львові, Харкові та Одесі.

Участь в обговоренні питань готовності до початку проведення спеціальної підготовки майбутніх суддів взяли проректори, керівники регіональних відділень (у режимі відеоконференц зв’язку), відповідних структурних підрозділів, координатори блоків програми спецпідготовки та працівники відділу спеціальної підготовки кандидатів на посаду судді.

Проректор Володимир Мазурок доповів про організаційне забезпечення та заходи, які необхідно вжити на завершальному етапі перед відкриттям спеціальної підготовки.

Координатори блоків програми доповіли про готовність курсів програми спеціальної підготовки кандидатів на посаду судді, які мають стаж роботи на посаді помічника судді щонайменше три роки.

Ректор Микола Оніщук визначив низку завдань щодо завершення розміщення матеріалів для слухачів і викладачів на електронному ресурсі.

У ході наради наголошено на наявності потужного складу викладачів (тренерів) з кожної теми занять, які будуть залучені до проведення спеціальної підготовки.