Національна школа суддів України

Відзначення особистого внеску

28 квітня 2017 року Голова Вищої кваліфікаційної комісії суддів України Сергій Козьяков привітав начальника відділу науково-методичного забезпечення підготовки суддівського корпусу Тетяну Фулей з присвоєнням почесного звання заслужений юрист України.

Тетяна Фулей відзначена таким званням указом Президента України № 562/2016 від 20 грудня 2016 року за значний особистий внесок у розбудову правової держави, розвиток вітчизняної судової системи, багаторічну сумлінну працю та високий професіоналізм,

Тетяна Фулей понад 14 років працює у сфері суддівської освіти, упроваджуючи в національну практику кращий світовий досвід підготовки кадрів для системи правосуддя. Вона є авторкою Концепції національних стандартів суддівської освіти, в якій закріплено основні вимоги до змісту та організації проведення підготовки суддів і кандидатів на посаду судді в Національній школі суддів України.

Вагомим є її особистий внесок у впровадження у процес підготовки суддів та кандидатів на посаду судді Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод та практики Європейського суду з прав людини.  

За безпосередньої участі Тетяни Фулей  у 2013–2016 роках Національна школа суддів України у співпраці з Національним суддівським інститутом Канади провела 14 методологічних семінарів з підвищення кваліфікації викладачів, на яких підготовлено 300 суддів.