Національна школа суддів України

Відзнаки за вклад у розвиток суддівської освіти

 15 грудня 2015 року, у День працівників суду, були відзначені представники судової системи, які здійснили вагомий особистий внесок у розвиток суддівської освіти, та беруть активну участь у підготовці кандидатів на посаду судді, суддів і працівників апаратів судів.



Так, відповідно до наказу ректора Почесною відзнакою Національної школи суддів України за вагомий внесок у підготовку висококваліфікованих кадрів для судової системи з нагоди професійного свята Дня працівників суду та 5 річниці створення Національної школи суддів України відзначені:

АЛЄЄВА Інна В’ячеславівна, суддя Вищого господарського суду України.

БАУЛІН Юрій Васильович, Голова Конституційного Суду України.

ДРОБОТОВА Тетяна Борисівна, суддя Вищого господарського суду України.

КРАВЧЕНКО Станіслав Іванович, заступник Голови Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ.

ЛЬВОВ Богдан Юрійович, Голова Вищого господарського суду України.

МАКАРЧУК Михайло Андрійович, секретар дисциплінарної палати Вищої кваліфікаційної комісії суддів України, суддя Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ.

ПАТРЮК Микола Васильович, заступник Голови Вищої кваліфікаційної комісії суддів України,  голові дисциплінарної палати,      судді Верховного Суду України у відставці.

СІМОНЕНКО Валентина Миколаївна, Голова Ради суддів України, суддя Верховного Суду України.

СМОКОВИЧ Михайло Іванович, заступник Голови  Вищого адміністративного суду України.

УСТИМЕНКО Валентина Євгенівна, член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України.

ХОЛОДНЮК Зеновій Васильович, Голова Державної судової адміністрації України.

ЩЕПОТКІНА Валентина Володимирівна, суддя, секретар судової палати у кримінальних справах Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ.

ЮРОВСЬКА Галина Валентинівна, суддя Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ.

Почесними відзнаками, Почесними Грамотами та Подяками Національної школи суддів України за вагомий особистий внесок у розвиток суддівської освіти відзначені викладачі регіональних відділень Національної школи суддів України, працівники апаратів судів та органів суддівського самоврядування.