Національна школа суддів України

Вишкіл надання домедичної допомоги

6 липня 2021 року Національна школа суддів України провела для працівників Територіального управління Служби судової охорони в м. Києві та Київській області тренінг “Надання домедичної допомоги працівниками Служби судової охорони”. 

Роботу тренінгового вишколу розпочала заступниця начальника відділу спеціальної підготовки кандидатів на посаду судді Діана Сніцаренко, яка  ознайомила працівників Служби з програмою тренінгу та представила викладача (тренера) – начальника Департаменту організації безпеки життєдіяльності в Українській Службі Порятунку Івана Павлишина.

У ході тренінгу було розглянуто ситуації, які можуть виникати з людьми та нести загрозу життю у приміщенні суду, удома та на вулиці, а також відпрацьовано навички надання домедичної допомоги працвниками Служби судової охорони та алгоритм дій у різних видах невідкладних станів (інсульт, інфаркт міокарда, епілепсія, тощо).

Учасники та учасниці тренінгу мали можливість узяти участь у дискусіях щодо алгоритму дій у різних ситуацій, які виникають у повсякденному житті  та в ході виконання службових обов’язків, та отримали фахові поради від професійного тренера Івана Павлишина.