Національна школа суддів України

Вивчення основних положень Закону України “Про державну службу”

Вивчення основних положень Закону України  “Про державну службу”

 

10 жовтня 2014 року в місті Києві Національною школою суддів України спільно з Вищим спеціалізованим судом України з розгляду цивільних і кримінальних справ проведено підготовку працівників апарату Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ.

Вітальними словами підготовку відкрив начальник відділу по роботі з персоналом Національної школи судді України Олег Цимбалюк.

Для проведення підготовки викладачами запрошено начальника відділу по роботі з персоналом Національної школи судді України                      Олега Цимбалюка та начальника відділу організації оплати праці управління планово–фінансової діяльності Державної судової адміністрації України Ганну Медведєву.

Під час підготовки Олег Цимбалюк розглянув зі слухачами  основні положення Закону України  “Про державну службу”, а саме порядок вступу на державну службу, її проходження та припинення, правовий статус державних службовців, засади їх соціального, пенсійного та правового захисту.  Актуальними також були  питання щодо формування фонду оплати праці в судах, які розкрила у своєму виступі Ганна Медведєва.

Повний текст програми підготовки розміщено на веб–сайті Національної школи суддів України в розділі Підготовка.

         Після закінчення підготовки кожному слухачу, який її пройшов, було вручено Сертифікат Національної школи суддів України.