Національна школа суддів України

Визначено учасників другого раунду навчальної програми з питань судового адміністрування

23 лютого 2015 року в приміщенні Державної судової адміністрації України відбулося засідання експертної ради по реалізації програми з питань судового адміністрування.



У заході прийняли участь в. о. Голови ДСА України Людмила Гізатуліна, начальник відділу Національної школи суддів України Оксана Шамрай, керівник Проекту Агентства США із міжнародного розвитку (USAID) "Справедливе правосуддя" Девід Вон.

Метою навчальної програми є поглиблення знань, вмінь та навичок у сфері судового адміністрування. До реалізації навчальної програми будуть залучені практики й викладачі навчальних закладів України та США (Університет штату Мічиган). Учасникам по закінченню навчальної програми, за умови захисту випускної роботи, буде виданий відповідний сертифікат.

На засіданні обговорено та відібрано кандидатів до участі у другому раунді навчальної програми з питань судового адміністрування.

Загалом 63 претенденти були допущені до відбірного конкурсу та подали для розгляду комісії аплікаційні форми і реферат.

За результатами оцінювання було відібрано 40 осіб, із яких 28 є працівниками апаратів місцевих судів, 8 – представники апеляційних судів, 1 – Вищого адміністративного суду України та 3 працівники ДСА України та її територіальних управлінь, а також визначено резерв із 5 осіб.

Інформація про осіб, які відібрані до другого раунду навчальної програми з питань судового адміністрування буде опубліковано на веб-порталі "Судова влада України" після 1 березня 2015 року.