Національна школа суддів України

Врегулювання спорів за участю судді

20 травня – 20 червня 2024 року Національна школа суддів України проводить дистанційний курс для помічників суддів “Врегулювання спорів за участю судді”.

Дистанційний курс “Врегулювання спорів за участю судді”, що створений за підтримки українсько-канадського проекту “Підтримка судової реформи” складається з трьох модулів.

Ідея дистанційного курсу зˈявилася у звязку зі значним зацікавленням суддями до інституту врегулювання спорів за участю судді. Відносно нова процедура викликала багато запитань і пошуку механізмів застосування. Розробники вірять у ефективність даної процедури, активно застосовують її на практиці та з радістю поділяться напрацюваннями з вами!

Модулі містять лекції, які викладені в текстовому варіанті (формат doc) та на слайдах (формат PPT), практичні завдання та питання для тестування, мозковий штурм, навчальні відео, творчі завдання.

Віддалений доступ до курсу забезпечують відділ підготовки викладачів (тренерів), відділ підготовки суддів та відділ інформаційних технологій.