Національна школа суддів України

Забезпечення пожежної безпеки в суді

18 листопада 2019 року Одеське регіональне відділення Національної школи суддів України провело семінар для працівників апарату П’ятого апеляційного адміністративного суду на тему: “Основні вимоги забезпечення безпеки в суді. Евакуація  працівників суду при пожежі”.

Відкриваючи захід, директор регіонального відділення Валерій Левенець наголосив на важливості теми семінару та зауважив, що це той випадок, коли хочеться, аби не довелося втілювати отримані знання на практиці. 

Заступниця керівника апарату П’ятого апеляційного адміністративного суду Ольга Усенко висловила сподівання щодо плідної та цікавої роботи на семінарі.

Захід  провів  полковник МВС України у відставці, пожежно-технічний фахівець Сергій Тарабанчук.

Учасники семінару ознайомились із законодавством України в галузі пожежної безпеки, вимогами пожежної безпеки на робочому місці, засобами пожежогасіння, протипожежним обладнанням та інвентарем, порядком їх застосування при пожежі.

Міні-лекції щодо дій при пожежі в суді, заходів пожежної безпеки в побуті та надання першої допомоги постраждалим викладач поєднав із практичним заняттям і обговоренням.

На завершення кожен учасник отримав Сертифікат Національної школи суддів України.