Національна школа суддів України

Захист прав людини – в центрі уваги семінару для суддів адміністративних та місцевих загальних судів

23 квітня 2015 року в місті Харкові місцеве регіональне відділення Національної школи суддів України спільно з Українською Гельсінською спілкою з прав людини та Всеукраїнською Благодійною Фундацією “Право на захист” проводить семінар для суддів адміністративних та місцевих загальних судів, які розглядають справи адміністративної юрисдикції, на тему: “Застосування Європейської Конвенції про захист прав людини та основоположних свобод  у справах про видворення, екстрадицію та відмову в наданні захисту шукачам притулку”.

У семінарі беруть участь 18 суддів Харківського окружного адміністративного, Харківського апеляційного адміністративного та  місцевих загальних судів.  

До проведення семінару запрошено суддю Харківського окружного адміністративного суду Людмилу Волкову, суддю Тернопільського окружного адміністративного суду Андрія Жука, адвокатів, експертів проекту “Advocacyand Governmental Capacity Buildingin Migration” Наталю Гурковськау та Катерину Галенко.

Повний текст програми підготовки розміщено на веб-сайті Національної школи суддів України в розділі “Підготовка”.

Після закінчення семінару кожному судді, який брав у ньому участь,  буде вручено Сертифікат Національної школи суддів України.