Національна школа суддів України

Захист прав споживачів в цивільному судочинстві

17 липня 2020 року Національна школа суддів України провела засідання групи з  розроблення семінару–практикуму для кандидатів на посаду судді “Про застосування суддями вимог законодавства про захист прав споживачів” в режимі відеоконференції  з використанням програми Zoom.

На порядок денний  засідання було винесено  обговорення напрацьованих матеріалів семінару–практикуму з урахуванням стандартизованих вимог до зазначеного виду занять.

У засіданні групи під керівництвом викладача–наукового консультанта  відділу підготовки викладачів (тренерів) Лілії Гуцал узяли участь судді місцевих загальних судів  Надія Сташків, Лілія Карабак, Максим Ходаківський, Андрій Нижний,  Катерина Котельва та викладач–координатор  Тамара Закревська.

До участі в обговоренні практичних завдань семінару-практикуму долучилась суддя Конституційного Суду України Галина Юровська,  яка під час роботи в Національній школі суддів України координувала роботу цивільного блоку та має  вагомий досвід судової практики з цивільного судочинства.

Розробники визначили дату наступного засідання для презентації матеріалів семінару-практикуму для кандидатів на посаду судді.