Національна школа суддів України

Законодавчі та практичні аспекти забезпечення виборчих прав

27 лютого 2019 року проректор Національної школи суддів України Наталія Шукліна взяла участь в роботі конференції “Виборчі права внутрішньо переміщених осіб на місцевому рівні в Україні: посилення інтеграції та засад демократії”.
Мета конференції – пошук спільних рішень та можливостей підтримки впровадження відповідних законодавчих змін, спрямованих на забезпечення участі внутрішньо переміщених осіб у місцевих виборах.

Учасники заходу: представники Уряду, Верховної Ради України, органів місцевого самоврядування, неурядових організацій, експерти. Національну школу суддів України представляли заступник директора тестологічного центру Національної школи суддів України Михайло Цуркан та провідний науковий співробітник відділу міжнародного співробітництва Національної школи суддів України Вікторія Семенюк.

Конференція організована проектами Ради Європи “Посилення демократії та довіри на місцевому рівні в Україні” та “Внутрішнє переміщення в Україні: розробка тривалих рішень” в рамках Плану дій Ради Європи для України на 2018-2021 роки.