Національна школа суддів України

Заняття з найактуальніших питань в режимі відеоконференції

2 та 4 червня 2015 року в місті Харкові місцевим регіональним відділенням Національної школи суддів України в рамках підготовки керівників апаратів місцевих та апеляційних судів, яка проходить 2-5 червня 2015 року, проведено заняття з найбільш актуальних тем в режимі відеоконференції для всіх бажаючих працівників апаратів судів Харківської, Сумської, Полтавської та Луганської областей.

2 червня заняття на тему: “Особливості комунікативної діяльності суду, планування дій. Суди та ЗМІ” провела прес-секретар Апеляційного суду Івано-Франківської області Людмила Безусова-Попович. Трансляцію цього заняття було проведено з Апеляційного суду Івано-Франківської області.

Заняття на тему: “Антикорупційне законодавство”, яке 4 червня провела головний науковий співробітник Національної школи суддів України, доцент кафедри криміналістики Київського національного університету
ім. Т. Г. Шевченка, кандидат  юридичних наук Наталія Ахтирська, було трансльовано з Апеляційного суду Харківської області.

У цих заняттях взяли участь понад 40 судів, працівники апаратів яких мали можливість, безпосередньо перебуваючи на своїх робочих місцях, отримати досвід  із відповідних галузей знань.

Після завершення трансляції на адресу Харківського регіонального відділення надійшли чисельні звернення судів із подякою, перш за все, фаховим викладачам та побажанням організаторам заходу в подальшій роботі використовувати сучасні технічні засоби  для залучення більшої кількості слухачів.