Національна школа суддів України

Засідання КК: підсумки роботи та плани на майбутнє

25 листопада 2021 року начальниця відділу міжнародного співробітництва Тетяна Пустовойтова і заступник начальника відділу науково–методичного забезпечення діяльності судів та органів суддівського самоврядування Олександр Іщенко взяли участь в онлайн–засіданні керівного комітету проєкту “Посилення заходів щодо протидії відмиванню коштів та фінансуванню тероризму в Україні”, який реалізується в рамках програми співпраці між ЄС та Радою Європи “Партнерство заради належного врядування” для країн Східного партнерства (2019–2021) (PGG II).

Роботу засідання розпочав Голова Офісу Ради Європи в Україні Стен Ньорлов. Координатор проєкту в Україні Сергій Рибченко поінформував партнерів про реалізацію та досягнення проєкту PGG II-Ukraine “Посилення заходів щодо протидії відмиванню коштів та фінансуванню тероризму в Україні” у 2021 році, а менеджер програми Данае Ісса презентувала план діяльності Проєкту на 2022 рік.        

Під час засідання Тетяна Пустовойтова та Олександр Іщенко поінформували учасників про успішну спільну діяльність НШСУ та зазначеного Проєкту й надали пропозиції до спільного робочого плану дій на наступний рік.