Національна школа суддів України

Засідання групи з розроблення тренінгу “Кіберзлочинність та електронні докази в кримінальному судочинстві”

15 травня 2020 року Національна школа суддів України провела друге онлайн засідання робочої групи з напрацювання матеріалів тренінгу для суддів і кандидатів на посаду судді “Кіберзлочинність та електронні докази в кримінальному судочинстві”.

Участь у онлайн заході взяли судді-розробники Михайло Зімін з Жовтневого районного суду міста Кривого Рогу, Дмитро Крівцов з Московського районного суду міста Харкова, Владислав Овсянніков з  Дергачівського районного суду Харківської області (співкерівник робочої групи), Тетяна Фортуна з  Первомайського міськрайонного суду Миколаївської області.

В ході онлайн зустрічі члени робочої групи напрацювали програму одноденного тренінгу, окреслили зміст 4 навчальних модулів, розподілили завдання з напрацювання матеріалів між членами робочої групи, а також обговорили останню судову практику щодо оцінки судами і слідчими суддями електронних доказів.

Від Національної школи суддів України до роботи долучилися заступники начальника відділу, к.ю.н. Олександр Іщенко та Марина Самофал, а також головний науковий співробітник Олександр Кравчук, к.ю.н.

Наступне засідання групи в онлайн режимі заплановане на 15 червня 2020 року.