Національна школа суддів України

Засідання пленуму Вищого господарського суду України

9 липня 2015 року об 11:00 у приміщенні Вищого господарського суду України відбулось чергове засідання пленуму Вищого господарського суду України на якому виступив Мазурок Володимир Антонович – проректор Національної школи суддів України, який доповів учасникам пленуму, про те, що відповідно до нової редакції Закону України “Про судоустрій та статусу суддів” змінилися строки спеціальної підготовки кандидата на посаду судді в тому числі спеціалізованих суддів, а також про завдання та порядок регулярного оцінювання судді після тренінгів.

На черговому засіданні пленуму Вищого господарського суду України взяли участь Голова Державної судової адміністрації Холоднюк Зеновій Васильович, член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України Вовк Павло Вячеславович та заступник Генерального прокурора України Касько Віталій Вікторович тощо.

В свою чергу Мазурок Володимир Антонович подякував Вищому господарському судді України за активну участь в підготовці суддів та у проведенні спеціальної підготовки кандидата на посаду судді. Закликав у подальшому приймати активну участь в підготовці висококваліфікованих кадрів для судової системи.