Національна школа суддів України

Тренінг для суддів:“Основи саморегуляції та її роль в адаптації до суддівської діяльності” готовий до апробації

2 лютого 2021 року в Національній школі суддів України відбулося онлайн засідання робочої групи відділу науково-методичного супроводження психологічної підготовки суддів щодо апробації он-лайн тренінгу для суддів "Основи саморегуляції та її роль в адаптації до суддівської діяльності".

Засіданням модерувала директорка навчального курсу, начальник відділу науково-методичного супроводження психологічної підготовки суддів Ганна Савченко. У засіданні приймали участь заступник начальника відділу науково-методичного супроводження психологічної підготовки суддів Андрій Маслюк та психолог відділу Анжеліка Фарафонова.

Увагу було акцентовано на методичних та технічних аспектах проведення тренінгу "Основи саморегуляції та її роль в адаптації до суддівської діяльності" у он-лайн форматі, а саме було:

- здійснено адаптацію практичних вправ та навчальних матеріалів до онлайн формату та таймінгу заходу;

- затверджено експрес-опитування та додатково доповнено он-лайн тренінг іншими формами інтерактивної взаємодії з аудиторією;

- визначено склад викладачів;

- затверджено програму заходу.

Проведення он-лайн тренінгу "Основи саморегуляції та її роль в адаптації до суддівської діяльності" заплановано на 18.02.2021р.