Національна школа суддів України

Засідання розробників навчальних заходів із цивільного судочинства

31 січня 2020 року в Національній школі суддів України відбулося засідання групи розробників навчальних заходів для суддів цивільної юрисдикції.

На порядок денний для обговорення були винесені питання щодо матеріалів семінару-практикуму для суддів першої та апеляційної інстанції “Особливості розгляду житлових спорів”, а також презентація інтерактивних лекцій на теми: “Проблемні питання провадження у цивільній справі в суді першої інстанції” , “Верховенство права як засада цивільного судочинства”, “Пропорційність у цивільному судочинстві”.

У засіданні групи, під керівництвом викладача-наукового консультанта відділу підготовки викладачів (тренерів) Лілії Гуцал, взяли участь судді місцевих загальних судів Андрій Потапенко, Лілія Карабак, Андрій Нижний, Світлана Ященко, суддя Апеляційного суду Київської області у відставці Михайло Поліщук та викладач-координатор Тамара Закревська.

Під час підбиття підсумків до роботи групи долучилися суддя Конституційного Суду України Галина Юровська та суддя Деснянського районного суду міста Києва Валерія Бабко.