Національна школа суддів України

Застосування Конвенції про захист прав людини та основоположних свобод і практики Європейського суду з прав людини

5–12 квітня 2021 року Національна школа суддів України проводить дистанційні курси для працівників апаратів судів з питань застосування Конвенції про захист прав людини та основоположних свобод та практики Європейського суду з прав людини.

Національна школа суддів України надає можливість при дотриманні працівниками апаратів судів умов епідеміологічного карантину дистанційно підвищувати свій професійний рівень і навички при здійсненні посадових обов’язків.

До курсів загальною тривалістю 8 днів включено найбільш важливі для працівників апаратів судів питання у кримінальних, цивільних, адміністративних справах з огляду на окремі положення Конвенції та Протоколів до неї.

Зокрема, бажаючі працівники апаратів судів можуть узяти участь у дистанційному навчанні на чотирьох курсах:

  • “Застосування Конвенції про захист прав людини та основоположних свобод та практики Європейського суду з прав людини в цивільному судочинстві”;
  • “Застосування Конвенції про захист прав людини та основоположних свобод та практики Європейського суду з прав людини. Судовий розгляд” (у кримінальному судочинстві);
  • “Застосування Конвенції про захист прав людини та основоположних свобод та практики Європейського суду з прав людини” (в адміністративному судочинстві);
  • “Застосування Конвенції про захист прав людини та основоположних свобод та практики Європейського суду з прав людини. Досудове розслідування”  (у кримінальному судочинстві).

Під час дистанційного підвищення рівня кваліфікації працівники апаратів судів опанують теоретичний матеріал, ознайомляться з рішеннями Європейського суду з прав людини та зможуть вирішувати практичні завдання.

Успішної дистанційної підготовки та підвищення рівня кваліфікації!