Національна школа суддів України

Завершальне стажування майбутніх суддів

Спеціальна підготовка кандидатів на посаду судді “вийшла на фінішну пряму”. Теоретичний матеріал блоку з адміністративного судочинства уже опрацьований і слухачі та слухачки закріплюють набуті знання в місцевих адміністративних судах.

22 квітня 2019 року директор Одеського регіонального відділення Валерій Левенець відвідав Одеський окружний адміністративний суд, в якому проходять завершальне стажування двадцять кандидатів і кандидаток на посади суддів.

Моніторинг стажування розпочався зустріччю з головою Одеського окружного адміністративного суду Олегом Глуханчуком.

Очільниця апарату суду Надія Бойко вже провела екскурсію приміщенням суду та ознайомила зі структурою суду, організацією документообігу, роботою канцелярії та архіву.

Олег Глуханчук запевнив, що під час стажування судді–наставники допоможуть слухачам і слухачкам розвинути практичні навички написання проектів процесуальних документів у адміністративному судочинстві та максимально посприяють опануванню суддівської професії.

У свою чергу керівник Одеського регіонального відділення Валерій Левенець висловив упевненість, що майбутні володарі суддівських мантій, до навчання яких Національна школа суддів України та судді–наставники, докладають максимум зусиль, уже в найближчому майбутньому поповнять суддівські ряди та будуть гідно відправляти правосуддя.

Валерій Левенець разом зі слухачами та слухачками висловили подяку керівництву суду та суддям–наставникам Еллі Катаєвій, Людмилі Юхтенко, Оксані Бойко, Ігорю Завальнюку, Оксані Вовченко та Костянтину Єфіменку за створення комфортних умов для проходження стажування  та високий рівень коучингу.