Національна школа суддів України

Завершальний етап розробки курсу “Особливості роботи команди тренерів”

14 травня 2020 року Національна школа суддів України в режимі Zoom- відеоконференції провела  чергове засідання групи розробників навчального курсу для викладачів (тренерів) у формі тренінгу на тему: “Особливості роботи команди тренерів”.

З вітальним словом до розробників курсу звернулася начальниця відділу підготовки викладачів (тренерів)-радниця Національної школи суддів України, суддя Верховного Суду України у відставці Ольга Шаповалова, яка, попередньо ознайомившись з напрацюваннями розробників курсу, відмітила їхній значний внесок у формування матеріалів тренінгу.

У засіданні робочої групи “Особливості роботи команди тренерів” брали участь працівники відділу підготовки викладачів (тренерів) Національної школи суддів України: Олександр Потильчак, Олександр Терлецький, Ольга Короткова, Олександр Здебський, Оксана Кабиш, Юлія Блінова, Юлія Герус,  Юлія Найденко, Тамара Закревська, Ольга Яворська, Богдан Остудімов, заступник начальника відділу науково-методичного супроводження психологічної підготовки суддів Андрій Маслюк, а також судді, які були відряджені для роботи в НШСУ: Андрій Гаврищук, Максим Ходаківський, Діна Огороднік,  Дмитро Кратко та Ангеліна Черникова.

Під час обговорення учасники відеоконференції запропонували багато важливих та актуальних доповнень до вже напрацьованих мінілекцій, внесли корективи до запропонованих раніше сценаріїв для рольових ігор. Були визначені актуальні питання для вдосконалення матеріалів тренінгу та кроки для подальшої роботи над його змістовним наповненням.

Після активних обговорень учасників відеоконференції було вирішено розпочати розробку дистанційного курсу для викладачів (тренерів) Національної школи суддів України та заплановано чергове засідання групи розробників на 2 червня 2020 року.