Національна школа суддів України

Завершальний етап розробки курсу щодо земельних спорів

10 жовтня 2019 року в місті Києві Національна школа суддів України провела засідання групи розробників тренінгу для суддів господарської юрисдикції на тему: “Особливості розгляду земельних спорів”.

У засіданні взяли участь судді господарських судів Олеся Галамай, Олена Малєєва, Олександр Гаврилюк, Олена Коротун, Андрій Черногуз, викладач–координатор відділу підготовки викладачів (тренерів) Юлія Блінова та головний спеціаліст відділу спеціальної підготовки кандидатів на посаду судді Наталія Свиридова.

Модератором був викладач–координатор відділу підготовки викладачів (тренерів) Олександр Потильчак, який відкрив засідання, ознайомив учасників з метою та форматом роботи, визначив основні завдання та очікувані результати за наслідками виконаної роботи. Крім того, за активну участь у підготовці висококваліфікованих кадрів для системи правосуддя та з нагоди професійного свята – Дня юриста Олександр Потильчак вручив Подяку Національної школи суддів України Олені Малєєвій.

У ході засідання розробники презентували підготовлені матеріали тренінгу, провели їх загальне обговорення.

На завершення зустрічі Олександр Потильчак підвів підсумки проведеного засідання, окремо відзначивши результативність командної роботи.

Апробацію матеріалів тренінгу заплановано на 29 листопада цього року.