Національна школа суддів України

Завершення розробки тренінгу “Особливості проваджень щодо злочинів, вчинених за ознакою статі”

19 - 20 вересня 2019 року в місті Києві Національна школа суддів України  у співпраці з проектом ЄС «Право-Justice», Женевським центром з управління сектору безпеки (DCAF) та ГО “Ла Страда-України” провела друге засідання групи розробників навчального курсу для суддів “Особливості проваджень щодо злочинів, вчинених за ознакою статі”.

Відкрили засідання групи розробників начальник відділу міжнародного співробітництва Тетяна Пустовойтова та Урядова уповноважена з питань ґендерної політики Катерина Левченко, які акцентували увагу суддів на необхідності, актуальності та важливості розроблюваного тренінгу в умовах сьогодення.

Методологічну допомогу у підготовці навчальних матеріалів тренінгу та їх структуруванні надав Координатор проекту, програма гендер та безпека, Женевський центр демократичного контролю за збройними силами (DCAF) Амріта Капур та Віце-президентка ГО «Ла Страда-Україна» Катерина Черепаха.

За результатами зустрічі учасники здійснили перегляд та доопрацювання навчальних матеріалів курсу, обговорили подальше впровадження розробленого курсу у навчальний процес Національної школи суддів України.