Національна школа суддів України

Завершується робота над оновленням тренінгу “Дисциплінарна відповідальність судді”

30 травня 2019 року Національною школою суддів спільно з українсько-канадським Проектом підтримки судової реформи проведено третє засідання групи розробників з оновлення матеріалів курсу для суддів та кандидатів на посаду судді “Дисциплінарна відповідальність судді”.

До групи розробників навчального курсу увійшли судді Світлана Головчук, Юрій Черпак, Валерія Бабко, Олександр Крижний, Алла Котелевець, член Вищої ради правосуддя Лариса Швецова та співробітники Національної школи суддів України Олександр Коротких, Ольга Шаповалова, Олександр Терлецький, Марина Самофал, Юлія Герус.

Усі розробники представили свої матеріали з 5 блоків курсу, обговорили остаточні варіанти презентацій, практичних завдань та затвердили сценарії навчальних відео.

30 травня 2019 року учасники робочої групи зосередились на зйомці навчальних відео, метою яких є  наглядно показати особливості притягнення суддів до дисциплінарної відповідальності.

На завершення зустрічі Олександр Коротких підвів підсумки та відзначив плідну командну роботу розробників, подякував за активність щодо удосконалення матеріалів актуального тренінгу для суддів та кандидатів на посаду судді.

Апробація оновленого тренінгу має відбутися восени 2019 року.