Національна школа суддів України

Завершується розробка навчального курсу щодо кримінальних проваджень, пов‘язаних із домашнім насильством

5 травня 2020 року Національною школою суддів України у співпраці з українсько-канадським проектом  "Підтримка судової реформи в Україні" проведено засідання групи розробників навчального курсу для суддів "Особливості розгляду кримінальних проваджень, пов‘язаних із домашнім насильством" в режимі відео конференції.

Учасниками засідання були:

  • Співробітники/співробітниці НШСУ - Єлизавета Ковтюк, Тетяна Пустовойтова, Тетяна Фулей, Андрій Маслюк, Анна Швець, Тамара Закревська та Оксана Прядка.
  • Судді: Ганна ШендріковаІнна Шелест, Максим КравченкоОлексій ТандирВіра Левко та Тетяна Шевиріна.
  • Представниця українсько-канадського проекту "Підтримка судової реформи в Україні" - Валентина Ростопіра.
  • від Громадської організації "Ла Страда-Україна" - Катерина Черепаха та Марина Легенька.

Учасниками засідання обговорені доопрацьовані розробниками матеріали навчального курсу для суддів "Особливості розгляду кримінальних проваджень, пов‘язаних із домашнім насильством", про які було домовлено на останньому засіданні.

Особливу увагу члени робочої групи приділили обговоренню переведення матеріалу курсу в дистанційну форму та порядку залучення розробників навчального курсу до викладання в якості тьюторів для забезпечення інтерактивного спілкування з навчальною аудиторією та аналізу сприйняття матеріали суддями, які проходитимуть підготовку.

Домовлено про наступне on-line засідання робочої групи 26 травня 2020 року.