Національна школа суддів України

Значення професійної етики у професійній діяльності

5 липня 2021 року Національна школа суддів України провела онлайн–засідання групи розробників тренінгу для працівників Служби судової охорони “Професійна етика працівників Служби судової охорони ”.

Роботою групи дистанційно модерував проректор Володимир Мазурок.  Участь в онлайновому засіданні взяли суддя Олена Панченко, заступник начальника територіального управління Служби судової охорони у Вінницькій області Сергій П’ятак, працівниці Національної школи суддів України Олена Мілієнко, Діана СніцаренкоТамара Закревська, Олена Хавлюк.

Розроблення цього тренінгу передбачено Планом науково–дослідної та науково–методичної роботи Національної школи суддів України на 2021 рік.

Під час дистанційного засідання було визначено структуру тренінгу, в якій передбачено питання про завдання та значення професійної етики у професійній діяльності працівників Служби судової охорони, основи їхнього спілкування з відвідувачами суду та взаємодії із представниками ЗМІ, а також міжнародні стандарти поведінки судових охоронців. У процесі розроблення тренінгу буде підготовлено експрес–опитування, практичні завдання та інші матеріали для застосування інтерактивних методів на тренінгу. Апробацію підготовленого тренінгу буде проведено 7 вересня 2021 року.