Національна школа суддів України

Значимість комунікацій у професійній діяльності

26 жовтня 2021 року Національна школа суддів України провела онлайн–семінар–практикум для співробітників Територіального управління Служби судової охорони в Одеській області “Ефективна комунікація у професійній діяльності”.

Дистанційний семінар–практикум відкрили заступниці керівників структурних підрозділів Тетяна Золотнікова та Діана Сніцаренко, які підкреслили значимість співпраці Національної школи суддів України зі Службою судової охорони для постійного вдосконалення знань і професійних навичок співробітників Служби. Було висловлено впевненість,  що отримані на семінарі–практикумі нові знання та поради  допоможуть ефективно комунікувати та допускати якомога менше кризових ситуацій у професійній діяльності.

Викладачкою для проведення онлайнового семінару–практикуму щодо комунікацій  було залучено суддю Олену Панченко, яка у своїй презентації акцентувала увагу співробітників і співробітниць Служби на значимості комунікаційної діяльності органів системи правосуддя, узаємодію зі ЗМІ та громадськістю. Викладачка звернула також увагу на ключові питання комунікації, типові комунікаційні помилки, надала практичні поради щодо запобігання та  подолання кризових ситуацій.