Національна школа суддів України

Зустріч партнерів після успішно проведених заходів

9 липня 2021 року в Національній школі суддів України відбулася підсумкова зустріч з тренерами та представниками Програми ООН із відновлення та розбудови миру,  у співпраці з якими упродовж двох тижнів було проведено 2 тренінги для тренерів з формування медіативних навичок. Заходи, які викликали жвавий інтерес у 22 їх учасників, проходили 29.06–02.07. та 05–08.07.2021.

Від НШСУ у зустрічі брали участь начальниця відділу міжнародного співробітництва Тетяна Пустовойтова, заступники начальників відділів науково-методичного супроводження психологічної підготовки суддів Андрій Маслюк та підготовки викладачів (тренерів) Тамара Закревська, також викладачка Юлія Герус.

Програму ООН представляли менеджер проекту Іван Гончарук, викладачки тренінгів, європейські експертки – Софія Ткемаладзе та Софія Чачава.

У ході зустрічі її учасники обговорили результати проведених тренінгів для тренерів, а також подальші плани співпраці, зокрема, розробку дистанційного курсу для суддів з формування медіативних навичок, завершення якого заплановано у четвертому кварталі поточного року.