Національна школа суддів України

Зустріч суддів-викладачів та тренерів із представниками керівництва Національної школи суддів України

20 квітня 2016 року в Одеському регіональному відділенні Національної школи суддів України відбулася зустріч проректора Національної школи суддів України Наталії Георгіївни Шукліної, радника Національної школи суддів України Ольги Анатоліївни Шаповалової та директора Одеського РВ НШСУ Валерія Петровича Левенця з викладачами, які опановують тренінгову методику навчання суддів.

З вітальним словом виступила проректор Наталія Георгіївна Шукліна, яка акцентувала увагу на важливості викладання суддям саме суддями, відмітила високий рівень викладання в Одеському регіональному відділенні та подякувала суддям-викладачам за те, що вони, не зважаючи на своє значне навантаження в роботі, проявляють відданість викладацькій діяльності та знаходять можливість ділитись із суддями – учасниками підготовки  власним досвідом.

Ольга Анатоліївна Шаповалова виступила перед суддями з презентацію “Застосування інтерактивних методів навчання як невід’ємна складова проведення тренінгів для суддів.

Під час зустрічі було обговорено висновки міжнародних експертів щодо тренінгової системи навчання, яка впроваджується в діяльність Національної школи суддів України, акцентовано увагу на важливості застосування інтерактивних методів навчання під час підготовки суддів. Особливу увагу було приділено питанням модерування та фасилітації, а також оцінці викладачами (тренерами) суддів, які беруть участь у тренінгах, та заповненню анкети оцінювання судді, яка спрямовується в суддівське досьє.