Національна школа суддів України

Зустріч з Групою експертів із заходів стосовно протидії торгівлі людьми (GRETA)

21–22 травня 2024 року за підтримки Міністерства соціальної політики відбулась зустріч з Групою експертів із заходів стосовно протидії торгівлі людьми (GRETA) з міністерствами, іншими органами державної влади, всеукраїнськими громадськими об’єднаннями та міжнародними організаціями.

22 травня 2024 року у ході сесії “Підготовка фахівців, які працюють у сфері протидії торгівлі людьми” представники Національного агентства України з питань державної служби, Тренінгового центру прокурорів України та Національної школи суддів України обговорили напрацювання і результати роботи перелічених інституцій по виконанню Державної цільової соціальної програми протидії торгівлі людьми на період до 2025 року у 2023 році й визначили ключові напрямки подальшого співробітництва.

Національну школу суддів України на зустрічі представляли викладачка відділу підготовки викладачів (тренерів), к.ю.н. Наталія Ахтирська та провідна наукова співробітниця відділу науково-методичного забезпечення діяльності судів та органів суддівського врядування Наталія Федорченко.