Національна школа суддів України

Зворотний зв’язок для вдосконалення підготовки

Національна школа суддів України відповідно до пункту 5–1 частини першої статті 105 Закону України “Про судоустрій і статус суддів” проводить підготовку працівників Служби судової охорони та підвищення рівня їхньої кваліфікації відповідно до необхідності вдосконалення їхніх знань, умінь і навичок залежно від досвіду роботи, займаної посади та спеціалізації підрозділу, де вони працюють, а також з урахуванням їхніх індивідуальних потреб.

Комплексність програми зазначеної підготовки з урахуванням національних стандартів суддівської освіти передбачає проведення на заключній стадії кожного заняття моніторингу та оцінювання й отримання від учасниць і учасників  зворотного зв’язку.

У першому півріччі 2021 року такий зв’язок після онлайн–занять проводився методом анкетування з використанням електронних опитувальників, а результати таких опитувань ураховувалися для доопрацювання матеріалів курсів і внесення коректив в організацію наступних занять.

Узагальнення зворотного зв’язку за результатами проведення підготовки працівників Служби судової охорони  та підвищення рівня їхньої кваліфікації показало, що більшість  слухачів і слухачок зазначали високі оцінки якості організації та ефективності проведення їхньої підготовки. Вони також допомогли виявити актуальні питання для включення до програм майбутніх занять.

З повним текстом узагальнення зворотного зв’язку просимо ознайомитися тут.