Національна школа суддів України

Зворотній зв'язок має бути постійним

Зворотній зв'язок має бути постійним

 

На щотижневій нараді проректора Володимира Мазурка з керівниками відділів за напрямком забезпечення організаційної діяльності роботи 22 квітня 2014 року особливим акцентом було відзначено необхідність виконання структурними підрозділами доручень ректора Національної школи суддів України Миколи Оніщука.

При цьому особливу увагу було звернуто на виконання доручень щодо економного та раціонального використання державних коштів, недопущення втрат бюджету. Зокрема, начальник відділу адміністративно–господарського та матеріального забезпечення Віталій Коломієць доповів про те, що наразі очікується відповідь Державної судової адміністрації України на письмовий запит Національної школи суддів України щодо реалізації автобуса та автомобіля, які перебувають на балансі установи з метою виконання заходів, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 1 березня  2014 року №65 “Про економію державних коштів та недопущення втрат бюджету”.

Проректор Володимир Мазурок  наголосив на необхідності всім відділам напрямку взяти активну участь у виконанні доручення ректора щодо вдосконалення форми анкет слухачів, що дасть змогу мати постійний зворотній зв’язок із суддями та працівниками апаратів судів, які пройшли підготовку.

Зазначені анкети мають слугувати вивченню рівня організації структурними підрозділами Національної школи суддів України підготовки, доступності та корисності проведених занять, засвоєння слухачами у процесі підготовки отриманих знань та навичок.

Узагальнені відомості анкет слухачів дадуть змогу внести корективи в організацію підготовки суддів різних інстанцій та юрисдикцій, удосконалити методики викладання навчального матеріалу викладачами та підвищити зацікавленість майбутніх слухачів.