Національна школа суддів України

Порядок службової перевірки та службового розслідування

24 жовтня 2017 року в місті Одесі місцеве регіональне відділення Національної школи суддів України проводить семінар для керівників апаратів та спеціалістів кадрового забезпечення місцевих та апеляційних судів на тему: “Службова перевірка та службове розслідування: співвідношення, порядок проведення, оформлення результатів. Службова перевірка як підстава для порушення дисциплінарного провадження”.  

Вітальною промовою семінар відкрив директор Одеського регіонального відділення Валерій Левенець та представив викладача  – головного спеціаліста - юрисконсульта Міжрегіонального управління Національного агентства України з питань державної служби  у Одеській, Миколаївській та Херсонській областях, Автономній Республіці Крим та  м. Севастополі Сергія Лупу.

У ході семінару слухачі розглянуть процедуру службової перевірки, ознайомляться з порядком проведення службового розслідування, оформленням результатів та визначать співвідношення зі службовою перевіркою.

Також паралельно розпочався семінар для секретарів судового засідання місцевих загальних та апеляційних судів на тему: “Українське ділове мовлення”, під час якого слухачі удосконалять етикет ділової мови, навчиться мистецтву правового письма та процесуального документування,  вивчать фонетичні, граматичні, синтаксичні та лексичні норми ділової мови.