Національна школа суддів України

Відбулися робочі зустрічі ректора НШСУ з керівництвом судів у Львові // "Юридична газета"



Ректор НШС України Микола Оніщук та начальник відділу вивчення міжнародного досвіду організації діяльності судів Іван Балаклицький 24 та 25 березня 2014 року відвідали Львівське регіональне відділення.

Під час візиту ректор зустрівся з начальником Територіального управління Державної судової адміністрації України у Львівській області Віктором Дейнекоюта суддями місцевих загальних судів, які призначені на посаду судді вперше, що в цей період проходять щорічну двотижневу підготовку.

На запланованій зустрічі з головою Апеляційного суду Львівської області Петром Каблаком та головами місцевих загальних судів Львівської області Микола Оніщук розповідав про запровадження дистанційних форм навчання у практику діяльності Національної школи суддів України.

Також ректор зустрівся з головою Львівського апеляційного адміністративного судуСергієм Богаченком та головою Львівського окружного адміністративного судуВіталієм Тертичним.

25 березня ректор також мав зустріч із головою Львівського апеляційного господарського суду Борисом Плотніцьким, заступником голови цього судуТетяною Костів та головою господарського суду Львівської області Михайлом Юркевичем.

У Львівському національному університеті імені Івана Франка ректор зустрівся з професорсько-викладацьким складом та студентами юридичного факультету.