Національна школа суддів України

Інститут держави і права Корецького відсвяткував 65-річчя // Закон і Бізнес

Закон і Бізнес


Інститут держави і права Корецького відсвяткував 65-річчя

 


14.05.2014 17:47

13 травня 2014 року виповнилось 65 років від дня утворення Інституту держави і права ім. В.М. Корецького НАН України.


Як повідомили «ЗіБ» в прес-службіНаціональної школи суддів, з цієї нагоди відбулися урочисті заходи та міжнародна науково-практична конференція «Актуальні проблеми юридичної науки на сучасному етапі».

Юрій Шемшученко, директор Інституту держави і права ім.   В.М. Корецького НАН України, доктор юридичних наук, професор, академік НАН України, академік Академії правових наук України, зауважив, що діяльність Інституту об’єднує цілу плеяду відомих науковців, керівників юридичних навчальних закладів та державних установ.

Привітав колектив Інституту й ректор Національної школи суддів України Микола Оніщук. Ректор відзначив внесок фахівців Інституту в конституційний процес, підготовку базових законів більшості галузей публічного та приватного права та концепції судової реформ.

За вагомий особистий внесок у розвиток юридичної науки, підготовку висококваліфікованих кадрів для судової системи та з нагоди 65-річчя від дня утворення Інституту М. Оніщук нагородив провідних науковців Інституту Почесними грамотами Національної школи суддів України.

Колектив редакції газети «Закон і Бізнес» приєднується до вітань та бажає науковцям нових звершень.