Національна школа суддів України

Налагодження комунікативних зв’ язків у підрозділах

28 жовтня 2021 року Національна школа суддів України провела онлайн–тренінг для співробітників територіальних управлінь Служби судової охорони чотирьох областей “Побудова ефективної команди”.

Онлайн–тренінг відкрили проректор Володимир Мазурок, директор Дніпровського регіонального відділення Олександр Мартиненко та заступник начальника управління центрального органу управління Служби судової охорони Дмитро Мацишин, які звернули увагу на потребу постійного вдосконалення знань і професійних навичок співробітників Служби судової охорони.

Володимир Мазурок у вступній презентації підкреслив, що запорукою досягнення колективом успішних результатів була та залишається злагоджена командна діяльність.  Він висловив упевненість, що отримані на онлайн–тренінгу знання й уміння допоможуть побудувати ефективну команду, націлену на ефективне виконання завдань підрозділів Служби.

Тренерська команда, до якої ввійшли судді Максим Ходаківський, Тетяна Дудар, заступник начальника управління фізичного захисту, організації безпеки суддів та підтримки центрального органу управління Служби судової охорони Дмитро Мацишин та заступники керівників відділів Національної школи суддів України Андрій Маслюк, Тамара Закревська, Діана Сніцаренко успішно презентували матеріали тренінгу, провели практичні вправи та обговорення продемонстрованих відеороликів, відповіли на питання учасників і учасниць дистанційного заняття.

Під час онлайнтренінгу співробітники Служби вдосконалили свої знання щодо основних принципів та етапів формування команди; особливостей командотворення в публічній сфері; психологічних особливостей і налагодження комунікативних зв’язків між членами команди. Після участі в цьому тренінгу співробітники та співробітниці будуть  уміти належним чином організовувати та забезпечувати ефективне несення служби у приміщеннях судів та інших установах системи правосуддя;  налагоджувати спілкування між членами  своїх підрозділів і працівниками судів під час кризових ситуацій. Вони оволоділи теоретично–практичними особливостями злагодження команди, зокрема, у системі правосуддя та психологічними особливостями комунікацій у команді.