Національна школа суддів України

Проведення підготовки відповідно до потреб Служби

16 листопада 2021 року Національна школа суддів України провела онлайнтренінг для співробітників Територіального управління Служби судової охорони у Хмельницькій області “Побудова ефективної команди”.

Розпочали дистанційний тренінг проректор Володимир Мазурок та директор Чернівецького регіонального відділення Анатолій Огородник.

Володимир Мазурок у вступній презентації звернув увагу на те, що тематика занять, які розробляються та  впроваджуються в підготовку  співробітників Служби, відповідає їхнім потребам. Для  реалізації комплексної програми підготовки, розробленої відповідно до Стратегії розвитку суддівської освіти України на 2021–2025 роки, Національній школі суддів України важливо отримати від територіальних управлінь Служби пропозиції з актуальними питаннями, які потребують вивчення та обговорення зі співробітниками у 2022 році.

Тренерська команда, до якої ввійшли судді Ігор Чорний і Тетяна Дудар, співробітники центрального органу управління Служби судової охорони Володимир Євграфов, Дмитро Мацишин та працівники Національної школи суддів України Андрій Маслюк, Тамара Закревська, Діана Сніцаренко успішно презентували підготовлені матеріали, проводили практичні вправи та відповіли на питання учасниць і учасників дистанційного заняття.

На онлайн–тренінгу співробітники та співробітниці Служби вдосконалили свої вміння належним чином організовувати та забезпечувати несення служби у приміщеннях судів та інших установ системи правосуддя; налагоджувати комунікативні зв’язки у своїх командах та у спільних із працівниками судів під час кризових ситуацій; оволоділи практичними психологічними навички комунікації в командній діяльності.