Національна школа суддів України

Робота команди, яка забезпечує безпеку

13 травня 2021 року Національна школа суддів України провела онлайн–тренінг для співробітників Територіального управління Служби судової охорони у Вінницькій області “Побудова ефективної команди”.

Розпочали тренінг Володимир Мазурок, проректор і Володимир Євграфов, начальник управління з професійної підготовки та підвищення кваліфікації Служби судової охорони.

Володимир Мазурок у вступній презентації зазначив, що Національна школа суддів України у 2021 році провела вже 43 заняття, на яких  підготовку пройшло 1117 співробітників і співробітниць Служби. Для  реалізації комплексної програми підготовки, передбаченої Стратегією розвитку суддівської освіти України на 2021–2025 роки, розроблення та впроваджується два тренінги, які присвячено побудові ефективної команди співробітників Служби та забезпечення ними безпеки суддів, працівників апаратів судів, членів їхніх сімей, відвідувачів і громадської безпеки в судових установ.

Тренерська команда, до якої ввійшли суддя Максим Ходаківський, співробітники Служби судової охорони Володимир Євграфов, Дмитро Мацишин, заступниця голови Громадської організації “Всеукраїнська асоціація судових прес–секретарів” Оксана Лисенко  та працівники Національної школи суддів України Андрій Маслюк, Діана Сніцаренко, успішно презентували матеріали тренінгу, проводили практичні вправи та відповіли на питання учасниць і учасників тренінгу.

На тренінгу співробітники та співробітниці Служби судової охорони отримали нові знання, які допоможуть їм удосконалили свої вміння належним чином організовувати та забезпечувати несення служби у приміщеннях судів та інших установ системи правосуддя; налагоджувати комунікативні зв’язки між членами команди співробітників Служби судової охорони та працівниками суду під час кризових ситуацій, оволоділи новими теоретично–практичними, психологічними особливостями злагодження команди та комунікації в ній, зокрема, у системі правосуддя.