Національна школа суддів України

Роль лідера при формуванні ефективної команди

27 травня 2021 року Національна школа суддів України провела онлайн–тренінг для співробітників Територіального управління Служби судової охорони у Херсонській області “Побудова ефективної команди”.

Онлайн–тренінг відкрили проректор Володимир Мазурок, начальник управління з професійної підготовки та підвищення кваліфікації Служби судової охорони Володимир Євграфов та заступниця директора Одеського регіонального відділення Тетяна Золотникова, які підкреслили значимість співпраці Національної школи суддів України зі Службою судової охорони для постійного вдосконалення знань і професійних навичок співробітників Служби. Вони висловили упевненість, що отримані на онлайн–тренінгу знання й уміння допоможуть побудувати ефективну команду, націлену на досягнення єдиного результату, яка зможе працювати злагоджено та ефективно.

У презентації проректор Володимир Мазурок акцентував увагу  на тому, що розроблення та проведення тренінгів для особового складу Служби судової охорони є реалізацією частини Стратегії розвитку суддівської освіти в Україні на 2021–2025 роки.

Тренерська команда, до якої ввійшли судді Максим Ходаківський, Тетяна Дудар, начальник управління з професійної підготовки та підвищення кваліфікації Володимир Євграфов та працівники Національної школи суддів України Андрій Маслюк, Діана Сніцаренко, Тамара Закревська успішно презентували матеріали тренінгу, провели практичні вправи та відповіли на питання учасниць і учасників тренінгу.

Після завершення онлайнтренінгу співробітники Служби судової охорони зможуть:

- належним чином організовувати та забезпечувати несення служби у приміщеннях судів та інших установ системи правосуддя

- налагоджувати комунікативні зв’язки між членами команд співробітників Служби та працівниками судів під час кризових ситуації, бо оволоділи:

теоретично–практичними особливостями злагодження команди, зокрема, у системі правосуддя та психологічними особливостями комунікації в команді.