Національна школа суддів України

Значення особистої ролі у зміцненні авторитету правосуддя

11 листопада 2021 року Національна школа суддів України провела онлайн–тренінг для співробітників Територіального управління Служби судової охорони в місті Києві та Київській області “Професійна етика працівників служби судової охорони”.

Роботу дистанційного тренінгу розпочав проректор Володимир Мазурок, який у вступній презентації підкреслив, що заняття присвячено етичним правилам, які мають бути еталоном у службовій діяльності та в повсякденному житті  співробітників Служби судової охорони. Проректор висловив упевненість, що отримані на онлайн–тренінгу знання й уміння допоможуть сприяти утвердженню конституційних цінностей поваги до прав людини та громадянина, верховенства права та непорушності принципів етики.

Онлайн–тренінг провели судді Тетяна Дудар, Олена Панченко, працівниці Національної школи суддів України Тамара Закревська, Діана Сніцаренко, які успішно презентували розроблені матеріали тренінгу, демонстрували відеоролики, проводили практичні вправи та відповіли на питання учасників і учасниць заняття.

Участь у цьому дистанційному тренінгу дала можливість співробітникам Служби судової охорони повно усвідомити роль етичних правил, як еталона поведінки у професійній і позаслужбовій діяльності; сформувати стандарти професійної етики; підвищити значення особистої ролі у зміцненні авторитету системи правосуддя та довіри суспільства до суду.