Національна школа суддів України

НА СТАРТІ БЛОК ЦИВІЛЬНОГО СУДОЧИСТВА

Перед початком проведення занять із кандидатами на посаду судді, які мають стаж роботи на посаді помічника судді щонайменше три роки, блоку цивільного судочинства, 4 квітня 2018 року в Національній школі суддів України на нараду зібралися викладачі (тренери), які будуть проводити тренінги протягом більше 20 днів.     

Метою зібрання є опрацювання питань, які виникли в ході заключного етапу підготовки тренінгів та є актуальними на сьогодні.

Учасники наради додатково проаналізували завдання для поточного контролю успішності слухачів і внесли корективи до  них із врахуванням досвіду підготовки завдань для кваліфікаційного оцінювання суддів, яке проводить Вища кваліфікаційна комісія суддів України.

За підтримки працівників відділу інформаційних технологій тренери розібрались у тонкощах налагоджування  електронної  системи, що забезпечить належне виконання практичних завдань та оцінювання слухачів,  зокрема в ході експрес–опитування майбутніх суддів за допомогою системи клікерів.

Для забезпечення  єдиного підходу до проведення занять у всіх групах ректор Микола Оніщук надав викладачам (тренерам) інструктивно–методичні рекомендації з урахуванням електронного анкетування слухачів, проведеного наприкінці першого тижня спеціальної підготовки.