Національна школа суддів України

Які ваші успіхи, майбутні судді?

14 квітня 2018 року в Національній школі суддів України було проведено підсумковий контроль успішності виконання майбутніми суддями І блоку Програми спеціальної підготовки “ОСНОВИ ОРГАНІЗАЦІЇ СУДУ ТА ДІЯЛЬНОСТІ СУДДІ”.

Необхідно нагадати, що в першому блоці Програми вивчалися вісім курсів, у ході яких можна було отримати, зокрема навички та вміння управління залою судового засідання, психологічної адаптації до суддівської діяльності, а також тай-менеджменту.

Кожен слухач і слухачка отримали по 30 тестових завдань і чотири варіанти відповідей на кожне завдання, лише один з яких був повністю правильний.

В один бал електронною системою оцінювалася кожна правильна відповідь.

Усі бали підсумовувалися електронною системою. Кожен майбутній суддя мав можливість отримати максимально 30 балів (100 відсотків).

У підсумковому контролі з І блоку Програми взяли участь 283 претенденти та претендентки на суддівську мантію.

Від 21 до 27 балів отримали 140 кандидатів на посаду судді, а 28 та більше балів отримали 143 з тих осіб, які брали участь в електронному тестуванні.

Після завершення підсумкового контролю усім майбутнім суддям було надано можливість ознайомитися зі своїми результатами в електронному журналі оцінок, а також із правильними відповідями до тестових питань і коментарями до них.

Наступний підсумковий контроль буде проводитися 8 травня 2018 року.