Національна школа суддів України

Координаційна нарада з викладачами (тренерами) V блоку спецпідготовки

5 червня 2018 року в Національній школі суддів України було проведено координаційну нараду з викладачами (тренерами) V блоку “Адміністративне судочинство”, які будуть залучені до проведення тренінгів для кандидатів на посаду судді.

Відкриваючи нараду, координатор блоку Олександр Терлецький, викладач-науковий консультант відділу підготовки викладачів (тренерів) – радник, суддя Верховного Суду України у відставці, Заслужений юрист України, наголосив на надзвичайній важливості та актуальності зустрічі напередодні початку проведення тренінгів блоку “Адміністративне судочинство”.  Начальник відділу підготовки викладачів (тренерів) – радник Шаповалова, суддя Верховного Суду України у відставці, Заслужений юрист України, кандидат юридичних наук Ольга Шаповалова розповіла учасникам координаційної наради про організаційні аспекти проведення спеціальної підготовки кандидатів на посаду та надала практичні поради щодо взаємодії викладачів під час проведення тренінгів.

Під час зустрічі з суддями - викладачами, які  працюють у Національній школі суддів України в м. Києві та в Одеському, Львівському і Харківському  регіональних відділень, залучених до наради в режимі відео конференції,  були  обговорені завдання щодо забезпечення високого рівня викладання під час проведення блоку “Адміністративне судочинство” в ході спеціальної підготовки кандидатів на посаду судді. Усвідомлюючи високий ступінь відповідальності, викладачі-тренери готові передавати свої знання та навички майбутнім суддям.