Національна школа суддів України

Інформація про тренінги для правників “Медіація як спосіб врегулювання сімейних конфліктів (спорів)”

ГО “АСМУ” у співпраці з Національною школою суддів України оголошує набір суддів, які розглядають сімейні спори, для навчання особливостям сімейної медіації.

Під час тренінгів учасники зможуть дізнатись я щодо практичних аспектів сімейної медіації (в т .ч. медіації за участю дітей, транскордонної медіації), особливостей вирішення сімейних конфліктів (спорів) у процедурі сімейної медіації, важливості та доцільності інформування про можливість звернення сторін у сімейних конфліктах (спорах) до медіації як ефективного способу врегулювання спору, ролі правників у виборі способу врегулювання конфлікту сторонами, під час процедури медіації та в оформленні її результатів.
Навчання не є базовою чи спеціалізованою підготовкою згідно із Законом України “Про медіацію” і не дає права на проведення процедури медіації у сімейних конфліктах (спорах).
Графік проведення тренінгів:
група 1, м. Київ - 28, 29, 30 березня 2024 р.;
група 2, м. Львів - 4, 5, 6 квітня 2024 р.;
група 3, м.Чернівці - 11, 12,13 квітня 2024 р.;
група 4, м. Київ - 25, 26, 27 квітня 2024 р.
Відбір учасників буде здійснюватись на конкурсній основі.
Тренінги проводяться ГО “Асоціація сімейних медіаторів України” в межах проєкту (https://www.afmu.org.ua/ways-to-justice) “Шляхи до справедливості у вирішенні сімейних конфліктів: реалізація доступності та якості медіації”, що впроваджується за підтримки американського народу, наданої через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) в рамках Програми "Справедливість для всіх".
ГО “АСМУ” заснована у 2019 році та має на меті розвиток практики сімейної медіації в Україні, підтримку сімейних медіаторів у розвитку професіоналізму та турботу про якість послуг з сімейної медіації.
Слідкуйте за інформацією щодо активностей ГО “АСМУ” на фейсбук (https://www.facebook.com/afmu.org.ua) та у телеграм (http://t.me/afmu_org).