Національна школа суддів України

Підготовка викладачів (тренерів) тренінгів з цивільного судочинства

13 грудня 2022 року Національна школа суддів України провела тренінги для викладачів (тренерів) на теми: “Розгляд справ у порядку окремого провадження та заяв про відновлення втраченого судового провадження: стала судова практика та проблемні питання вирішення в умовах воєнного стану” та “Гарантії захисту трудових прав: судова практика та новели законодавчого регулювання під час воєнного стану”.

Вітальним словом тренінг відкрила Олена Умнова, начальник відділу підготовки викладачів (тренерів), яка привітала учасників та підкреслила важливість проведення заходів підготовки висококваліфікованих викладачів (тренерів) для системи правосуддя.

Доповідачами виступили досвідчені викладачі Віра Гайдук, Катерина Котельва, Людмила Макаренко, Валентина Маліновська, Максим Ходаківський,  Стелла Цибізова та при технічному супроводі Богдана Остудімова.

Судді-розробники успішно презентували навчальні матеріали тренінгів, звернувши увагу учасників на окремі аспекти та особливості викладання відповідних тем під час проведення підготовки суддів. Майбутні викладачі тренінгів ознайомились зі змістом навчальних матеріалів, практичних завдань, провели загальні обговорення та мали можливість задати запитання і отримати відповіді від розробників тренінгу.

Учасники тренінгу для тренерів отримають сертифікат тренера з метою подальшого викладання в Національній школі суддів України.